<--- tilbage

 

 

Lidt om os...

 

 

Vi blev gift d. 29.04.2000 på Københavns Rådhuset. I den dag holdt vi en lille men vidunderligt fest med familien og nogle af vores venner.

Efter spinken og sparen holdt vi vores bryllup i Rumænien d. 14.08.2004. Det var en fantastisk dag, med mange gode venner og familie som gæster. Da vi begge ikke er troende, holdt vi ikke bryllup i kirke men holdt en reception i den fri natur. Bagefter var alle inviteret til fest med mad og drikke på restaurant.

 

De største forskelle på en dansk og rumænsk bryllupsfest er:

 

 

Antallet af gæster!  Man inviterer nærmest alle man kender i Rumænien! I Danmark vil de fleste bare invitere de nærmeste familiemedlemmer og venner.

 

At man i Rumænien ikke sidder ved bordet og spiser i flere timer inden man danser. Folk danser lige fra starten – spiser lidt og snakker lidt, og danser hele tiden imellem retterne. De fleste af musikerne synger også. Den rene dansemusik til kædedans består af ganske hurtige dansetrin, kendetegnes ofte ved råb fra danselederen, som både opmuntrer danserne, angiver dansetrinnene og markerer takten.

At man i Rumænien kun giver pengegaver og at man under festen offentliggør hvem der har givet hvilket beløb.(gammel tradition)

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Foto:

 

Bryllup 29.04.2000

 

Bryllup 14.08.2004

 

 

 

 

felken.dk